Kokk hjem / Selskapsmeny 2018

 

Kontrast catering sine menyer er kompromissløs satt opp etter sesongens råvarer.
Vi streber etter å finne de beste råvarene som kan være kjøtt, fisk, skalldyr, fugl og grønnsaker.

Sett sammen din meny basert på våre forslag.

Vi skreddersyr gjerne menyer som passer deres sammenkomst.

 

Forretter:

Coppa skinke fra Tind

Saltbakte beter, små salater fra Frosta, ferskost fra Grindal

Eple sirup og sprøtt brød

 

Sei fra Rørvik/kamskjell

Blåskjell frikasse med brokkoli, blomkål og kapers

Dill og ørretrogn

+ 35,- for kamskjell

 

Ishavsrøye

Potet, løpstikke, pepperotolje, syltet løk og spicy

Røros rømme

 

Hovedretter:

Alle hovedretter serveres Family style.

Family style er en sosial måte å servere mat til dine inviterte gjester på.

Der sitter man til bords og maten settes på bordet for deling.

 

Andebryst

Spisskål, neper og erter

Kirsebærsaus

 

Lam Fra Hardanger

Norske rotgrønnsaker og røkt aubergin

Lamsaus med rosmarin og hvitløk

 

Slakterbiff fra Meråker

Purreløk, kongeøstersopp og røkt selleri

Rødvin sjy med brunet smør

 

Hjort fra Hitra

Rotgrønnsaker, rosenkål og fennikel

Kremet skogsoppsaus

+ 30,- for hjort

Alle retter serveres med perlepoteter fra Frosta

Med ramsløk og sitron og aspargesbønnesalat med kapers og persille

 

Desserter: 

Yoghurtcreme med vanilje

Smørkaramell, bringebær og gresskarkrokan

 

Tjukkmjølk fra Røros

Karamellisert hvit sjokolade, sagogryn med lakris og eplekompott

 

Mørk sjokolade cremeaux

Luftig creme fraiche, pasjonsfrukt og krydder kake

 

Pris per person

Hovedrett: 280,-

2 retter: 415,- ( hovedrett / dessert )

3 retter: 575,-

4 retter: 625,-

5 retter: 675,-

 

Family style:

Family style er en sosial måte å servere mat til dine inviterte gjester på. Der sitter man til bords og maten settes på bordet for deling. Flere retter blir servert samtidig på fat, kjeler, i boller eller gryter som dere sender rundt

 

Meny 1

Reker, løyrom og blåskjell

Fjordøret, avocado, chili og dill

Sei, nepe, løk og brunet smør emulsjon

#

Grillet oksefilet, røkt selleri, sopp og trøffelsaus

Langtidsbakt kalv, nypoteter, norske rotfrukter

Andebryst fra Holte gård, spisskål, erter og ramsløk

#

Lokal ost, honning og valnøtter

Yoghurtcreme, smørkaramell og gresskarfrø

Eple, pistasj og karamell

Kr 695,- per person

 

Meny 2

Coppa skinke fra Tind, sprøtt brød, ferskost og beter

Ishavsrøye, løpstikke, potet og pepperrot

Kveite sashimi, rødløk, aji amarillo og yuzu saus

#

Økologisk gris, kålrot, safran, og salvie

Okse Entrecote, bakt løk, aspargesbønner og persille

Kveite, brokkolini, mandel og sitron

#

Sjokolade, pasjonsfrukt og creme fraiche

Bringebær, lakris og nyr

Tjukkmjølk, karamellisert hvit sjokolade, sagogryn og lakris

Kr 795,- per person

Over 15 personer er kokk inkludert i prisen, ved under 15 personer kan kokk leies for kr 3500,-.