Kokk hjem / Selskapsmeny

 

Kontrast catering sine menyer er kompromissløs satt opp etter sesongens råvarer.
Vi streber etter å finne de beste råvarene som kan være kjøtt, fisk, skalldyr, fugl og grønnsaker.

 

Sett sammen din meny basert på våre forslag.
Vi skreddersyr gjerne menyer som passer deres sammenkomst.

 

Forretter:

 

Kveite fra Rørvik Fisk

Blomkål i 3 teksturer

Brønnkarse og brunet smør skum

 

Sjøørret ”mosaikk”

Agurk, eple, sprøtt surdeigsbrød og hylleblomst

Saus av dill og Rørosrømme

 

Kamskjell fra Frøya

Jordskokk og eple i variasjon

Frikassesaus på skalldyrkraft med erter

 

 

Hovedretter:

 

Andebryst fra Vestfold fugl

Nepe, nykål, asparges fra Frosta med ramsløk

Perlepotet fra Frosta med og kirsebærsaus

 

Glasert kalvebryst toppet med sprøe elementer

Selleri/anis creme, friske grønnsaker fra Frosta med estragon

Urtepoteter og Rødvin sjy

 

Torsk Fra Roan

Bakt torskerygg og fritert røkt torsk

Gulrot, brokkoli og kapers i smørsaus

Mandelpotet fra Kvikne

 

Oksefilet fra smaken av Trøndelag

Terte med løkmarmelade og jordskokk

Sopp og purrløk, Perlepoteter fra Frosta og steinsoppsaus

 

Desserter:

 

Fyldig mørk sjokolade kake

Varme solbær og solbærskum

Luftig Røros rømme tilsmakt med vanilje og gresskarkrokan

 

Hvit sjokoladecreme

Friske bringebær og rørte bær, sprø marengs og yoghurtpulver

 

Tjukkmjølk fra Røros som pudding og skum

Jordbær, rabarbra og havresmuler

 

3 retter: 575,-

4 retter: 625,-

5 retter: 695,-

Osterett i tillegg i menyene 85,-

 

Family style:

Family style er en sosial måte å servere mat til dine inviterte gjester på. Der sitter man til bords og maten settes på bordet for deling. Flere retter blir servert samtidig på fat, kjeler, i boller eller gryter som dere sender rundt.

Meny 1

Reker, løyrom og blåskjell

Fjordørret, avocado, chili og dill

Sei, nepe, løk og brunet smør emulsjon

#

Grillet kalv, sommer grønnsaker fra Frosta, trøffel sjy

Langtidsbakt kalv, nypoteter, norske rotfrukter

Kylling fra Holte gård, ramsløk, beter i variasjon

#

Lokal ost, honning og valnøtter

Jordbær, rabarbra og ferskost

Eple, pistasj og karamell

695,- per person

Meny 2

And, selleri, pepperrot, og «cumerland» gele

Asparges, egg og bacon

Hval, kyllinglevercreme, soya og ingefær

#

Økologisk gris, kålrot, safran, og salvie

Okse Entrecote, brent løk, aspargesbønner og persille

Kveite, brokkolini, mandel og sitron

#

Sjokolade og solbær i variasjon

Bringebær, lakris og nyr

Tjukkmjølk i 2 teksturer, havre og tindved

795,- per person

 

 

Over 15 personer er kokk inkludert i prisen, ved under 15 personer kan kokk leies for kr 3500,-.