Selskapslokaler

 

 

Kontrast Catering ved Ringve Museum og Sverresborg Museum

 

Kontrast catering kan stolt tilby ulike alternativ til deres sommerfest, bursdag, dåp, bryllup, juleborg eller andre sammenkomster.

Vi har en rikholdige menyer, men er også fleksible på å skreddersy et opplegg for dere.

 

Kontrast catering

Hos Kontrast har vi mange valgmuligheter dere kan velge mellom. På vår nettside www.kontrastcatering.no finner dere et rikt utvalg i menyer som spenner fra tapas/fingermat menyer, koldtbord, 3 retter eller større menyer, dele menyer. Vi har muligheten til å levere maten klart til servering der dere ønsker det. Vi kan komme hjem til dere eller i et lokale dere har leid. Ta kontakt for et tilbud og vi er fleksible på å skreddersy et opplegg for dere.

 

Victoria salen Ringve museum

 

Ved Ringve Museum kan vi dekke opp til 160 gjester. Vi har et bredt spekter av menyer fra 3 retter til 5 retter, grilling, tapas, koldtbord og andre buffet løsninger. Med en klassisk stil og god barløsning vi dette falle i smak for de aller fleste.

I Victoria salen er det også løsninger for prosjektor og god plass til et band eller underholdning.

Leiepris er inkludert i våre matpriser.

 

 

Borgstua Sverresborg Museum

 

Inne på Sverresborg museum kan vi tilby Borgstua med en kapasitet opptil 75 gjester. Det er et moderne nyoppusset lokale med runde bord som tar 8 gjester. Her kan vi tilby alle våre menyer med god drikke og en god løsning for bar hvis det er ønskelig.

Leiepris er inkludert i våre matpriser.

 

Gramgården Sverresborg Museum

 

Gramgården lå med fasaden mot Kjøpmannsgata 34, eller Søgaten som det het på 1700-tallet, og tilhørte byens overklasse. I et todelt lokale kan invitere dere på forskjellige løsninger. Ved sittende bespisning er det kapasitet til 34, ved en buffetløsning kan vi tilby dette lokalet til opptil 25 stk.

Ta kontakt angående leiepriser.

 

Vikastua

 

På Oppdalstunet inne på museum området er vi heldige å kunne tilby utleie av Vikastua som er en feststue med bygd på 1780 tallet. Originalt sto stuen på viken på Oppdal.

Dette var en stue som kun ble brukt ved høytidelige anledninger. Her er det plass til 30 stk på langbord og vi tilbyr servering av buffetløsninger eller evt rømmegrøt og spekemat. Det er mange muligheter, bare ta kontakt for forslag.

Ta kontakt angående leiepriser.

 

 

Vertshuset Tavern

 

I historiske Tavern inviterer vi inn i en unik atmosfære med klassisk mat tilberedet med gammeldagse håndverks teknikker. Vi har mange stuer som tar alt fra 8-40 gjester, så her tilbyr vi mange muligheter. Hos oss på Tavern vil vi tilby alt fra enkle småretter, hovedretter, 3 retter og gode dagnes middager. En annen mulighet er vår mer avslappede måte å spise mat på, som for eksempel helstekt kveite eller pattegris servert på bordet med godt tilbehør for en lun og avslappet atmosfære

 

Åpningstider

Tirsdag-Torsdag 16.00-23.00

Fredag-Lørdag 16.00-24.00

Søndag 14.00-20.00

 

Skogheim

 

Gjennom Sverresborg Folkemuseum har vi også muligheten til å leie ut Skogheim. Et flott selskapslokale med kapasitet på opptil 90 personer. Her er muligheten flere på matvalg, både sittende bespisning og buffeter. Det som også er flott med Skogheim er at i motsetning til våre andre lokaler er mulig å bare kjøpe maten av oss som en catering tjeneste der dere dekker opp og serverer selv, ellerså kan vi står for alt, fra oppdekking, servering, opprydding, mat og drikke.

Leiepris Kr. 5.500,- (fre – lør eller lør – søn), kr. 8.500,- (fre – søn).

 

 

Lerflaten Gård

 

På Lerflaten gård like utenfor Trondheim i landlige og vakre omgivelser står vi for matlagingen. Dette spennende samarbeidet begynner 2017 der de hyggelig vertene Gro Helene og Thomas står for oppdekking og servering i den flotte låven mens vi lager maten. På Lerflåten gård har vi egne menyer, med blant annet frilandsgris som koser seg utendørs gjennom hele vår og sommer på Lerflatfen gård

 

Link til nettside: Lerflaten Gård

 

 

Logen Trondheim

 

Vi samarbeider med Mojo event der vi kan tilby uendelige løsninger i den prektige bygningen, som er i stilarten nyrenessanse, ble oppført i årene 1899 til 1902. I selskapslokaler i størrelse orden fra 30-300 kan vi sammen skreddersy deres arrangement.