Kontrast koldtbord 2018

 

Kontrast catering sine menyer er kompromissløs satt opp etter sesongens råvarer.

Vi streber etter å finne de beste råvarene som kan være kjøtt, fisk, skalldyr, fugl og grønnsaker.

Våre menyer er kun et forslag, disse er mulig å justere etter eget ønske.
Vi skreddersyr gjerne menyer som passer deres sammenkomst, eller ditt budsjett.

 

Koldtbord 1

Pepperbakt Roastbiff med cornichons

Lettrøkt laks ”Kontrast” med agurk, pepperrot og dill

Gravet laks med sennepskrem

Pastasalat med reker og dill ”Skagen”

Oster fra Midt-Norge med eplemarmelade

Hjemmelaget majones og aioli

Nybakt brød og Røros flatbrød

Potetsalat

Eggerøre

Kr 200,- per person

Minimum 10 personer

Spekemat og rømmegrøt i tillegg 99,- per person

 

Koldtbord 2

Pepperbakt Roastbiff med cornichons

Lettrøkt laks ”Kontrast” med agurk, pepperrot og dill

Gravet laks med sennepskrem

Pastasalat med reker og dill ”Skagen”

Oster fra Midt-Norge med eplemarmelade

Hjemmelaget majones og aioli

Nybakt brød og Røros flatbrød

Potetsalat

Eggerøre

Varmmat:

Biff stroganoff

Klassisk tilberedt servert med ris

Kr 250,- per person

Minimum 10 personer

 

Koldtbord 3

Pepperbakt Roastbiff med cornichons

Lettrøkt laks ”Kontrast” med agurk, pepperrot og dill

Gravet laks med sennepskrem

Pastasalat med reker og dill ”Skagen”

Oster fra Midt-Norge med eplemarmelade

Hjemmelaget majones og aioli

Nybakt brød og Røros flatbrød

Potetsalat

Eggerøre

Varmmat:

Kylling fra Ytterøy med sopp og estragon

Svinenakke glasert med honning og bakte rotgrønnsaker

Kalvebratwurst fra Røros med hjemmelaget surkål

Kr 350,- per person

Minimum 10 personer

 

Tilvalg til koldtbord 1,2 og 3:

Spekemat og rømmegrøt i tillegg 99,- per person

Minimum 10 personer

 

Tilvalg dessert til koldtbord 1,2 og 3:

Tjukkmjølkpudding med ny rørte bringebær kr 55,- per person

Yoghurtcreme, bringebær, smørkaramell og gresskarfrø kr 60,- per person

Bakt sjokoladekrem med solbær kr 65,- per person

Minimum 10 personer