Kontrast koldtbord

 

 

Kontrast catering sine menyer er kompromissløs satt opp etter sesongens råvarer.
Vi streber etter å finne de beste råvarene som kan være kjøtt, fisk, skalldyr, fugl og grønnsaker.

Våre menyer er kun et forslag, disse er mulig å justere etter eget ønske.
Vi skreddersyr gjerne menyer som passer deres sammenkomst.

Pepperbakt Roastbiff med cornichons

Lettrøkt laks ”Kontrast” med agurk, pepperot og dill

Gravet laks med sennepskrem

Pastasalat med reker og dill ”Skagen”

Oster fra Midt-Norge med eplemarmelade

Hjemmelaget majones og aioli

Nybakt brød og Røros flatbrød

Potetsalat

Eggerøre

 

Varmmat:

Kylling fra Ytterøy med sopp og estragon

Svinenakke glasert med honning og bakte rotgrønnsaker

Kalvebratwurst fra Røros med hjemmelaget surkål

350,- per pers

Spekemat og rømmegrøt i tillegg 99,- per person

Dessert:

Tjukkmjølkpudding med nyrørt bringebær 55,- per person
Tilslørte bondepiker med sesongens smak 60,- per person
Bakt sjokoladekrem med solbær 65,- per person

Minimum 10 personer