Konfirmasjon/Dåp

 

Kontrast catering sine menyer er kompromissløs satt opp etter sesongens råvarer.
Vi streber etter å finne de beste råvarene som kan være kjøtt, fisk, skalldyr, fugl og grønnsaker.

Våre menyer er kun et forslag, disse er mulig å justere etter eget ønske.
Vi skreddersyr gjerne menyer som passer deres sammenkomst.

3 retters bespisning:

Foretter:

Blomkålsuppe
Sprøtt surdeigsbrød, bacon og gressløk

Lettrøkt sjøøret Sprøtt rugbrød og agurk Røros rømme og dill

Sei fra Rørvik Fisk
Blomkål i 3 teksturer Brønnkarse og brunet smør skum

Hovedretter:

Pannestekt laks
Vårens grønnsaker fra Frosta og blomkålcreme Perlepoteter med persille og sitron
Smørsaus med gressløk

Kyllingbryst fra Ytterøya Vårens grønnsaker, sellericreme Poteter med persille og sitron Kremet soppsaus

Oksefilet fra Rendalen Vårens grønnsaker og bakt løk Småpoteter og rødvin sjy

Desserter:

Hvit sjokoladecreme
Friske bringebær og rørte bær, sprø marengs og yoghurtpulver

Hjemmelaget Karamellpudding Havresmuler, jordbær og pisket creme fraiché

Bakt sjokoladekrem Hasselnøtt krokan og jordbær

Pris per person: 465,-

 

 

Koldtbord:

Pepperbakt Roastbiff med cornichons

Lettrøkt laks ”Kontrast” med agurk, pepperot og dill

Gravet laks med sennepskrem

Pastasalat med reker og dill ”Skagen”

Oster fra Midt-Norge med eplemarmelade

Hjemmelaget majones og aioli

Nybakt brød og Røros flatbrød

Potetsalat

Eggerøre

 

Varmmat:

Kylling fra Ytterøy med sopp og estragon

Svinenakke glasert med honning og bakte rotgrønnsaker

Kalvebratwurst fra Røros med hjemmelaget surkål

350,- per person

 

 

 

Se gjerne også på våre selskapsmenyer og tapas for andre alternativ.