Julemat 2017

 

Våre Julebordsmenyer er tilgjengelig i Oktober, November og Desember

Kontrast catering sine menyer er kompromissløs satt opp etter sesongens råvarer.
Vi streber etter å finne de beste råvarene som kan være kjøtt, fisk, skalldyr, fugl og grønnsaker.

Våre menyer er kun et forslag, disse er mulig å justere etter eget ønske.
Vi skreddersyr gjerne menyer som passer deres sammenkomst.

 

Minimum 10 personer.

 

Juletapas:

Hjemmelaget svinesylte med julens smaker toppet med sennep og rødbeter

Varmrøkt ørret «Kontrast» med pepperrot, dill og syltet agurk

Økologisk Kalkun fra Voss med valnøtter, druer og selleristang

Sursild med kapers og rødløk

Kontrast`s gravet laks med sennepscreme

Nybakt brød

Eggerøre

Potetsalat

Majones og aioli

Varmmat:

Ribbe «5 spice» med rødkål og kryddersjy

Medisterkaker med svisker og bacon

Julepølse med surkål
 med eple og anis

Saltkokte perlepoteter fra Kvikne

450,- per person

 

 

Desserter:

Karamellpudding med krem og solsikkekrokan 55,-

Riskrem med nyrørt bringebær 55,-

Tjukkmjølk fra Røros med blåbær 55,-

 

 

Tradisjonell Julemat

 

Klassisk ribbetallerken

Svineribbe fra Inherred

Medisterkaker, julepølser, rødkål og mandelpotet

Nyrørt tyttebær og ribbesjy

245,- per person

 

Pinnekjøtt av Røroslam

Vossakorv, rotmos og mandelpotet fra Kvikne

Pinnekjøttsjy

395,- per person

 

Lutefisk fra Halvors fisk i Tromsø

Ertestuing, baconsmør og mandelpotet fra Kvikne

Brunost, lefse, sirup og sennepsaus

395,- per person

 

 

 

Julelunsj:

Ribbe fra Innhered «5 spice» med rødkål og kryddersjy

Julepølse med surkål
 med eple og anis

Hjemmelaget svinesylte med julens smaker toppet med sennep og rødbeter

Varmrøkt ørret «Kontrast» med pepperot, dill og syltetagurk

Nybakt brød

Eggerøre

Potetsalat

Majones og aioli

295,- per person

 

 

All mat leveres klar til servering. Ønskes kokk tilstede, ta kontakt.

 

3 retter

 

Lettgrillet gravlaks

“Potetsalat” potetchips, agurk og senneprømme

 

Ribbe fra Innherred 5 “Spice”

Sylta kålrot, rødkål og kvedmarmelade

Hjemmelaget pølser med fenikkelfrø og sort pepper

Mandelpoteter fra Kvikne og Ribbesjy

 

Tjukkmjølk og Multer

Tjukkmjølk fra Røros som pudding og skum

Multebær og sorbet

Havresmuler

 

575,- per person