Julemat 2018

Våre Julebordsmenyer er tilgjengelig i November og Desember.Vår tapas meny er satt opp slik at retter kompletterer hverandre. Vi anbefaler ingen endringer av akkurat denne menyen, slik at man får en helhetlig smaks opplevelse.

Ved bestilling av et arrangement forutsettes det at alle i selskapet bestiller samme meny.

 

Juletapas

Hjemmelaget svinesylte med julens smaker toppet med sennep og rødbeter

Varmrøkt ørret «Kontrast» med pepperrot, dill og syltet agurk
Lammerull med syltet rognebær, snøfrisk og løpstikke
Sursild med kapers og rødløk
Kontrast`s gravet laks med sennepscreme
Nybakt brød
Eggerøre
Potetsalat
Majones og aioli

Varmmat:
Ribbe «5 spice» med rødkål og kryddersjy
Medisterkaker med svisker og bacon
Julepølse med krydret surkål med eple
Saltkokte perlepoteter fra Kvikne

Kr 495,- per person

Minimum 10 personer

 

Tilvalg til juletapas:

Pinnekjøtt av Røroslam
Klassisk pinnekjøtt, vossakorv, rotmos og mandelpotet fra Kvikne

Kr 95,- per person

 

Lutefisk fra Halvors fisk i Tromsø
Ertestuing, baconsmør og mandelpotet fra Kvikne

Brunost, lefse, sirup og sennepssaus
Kr 95,- per person

 

Dessert:

Karamellpudding med krem og solsikkekrokan

Kr 55,- per person

 

Riskrem med nyrørt bringebær

Kr 55,-per person

 

Tjukkmjølk fra Røros med blåbær

Kr 55,- per person

 

 

Tradisjonell Julemat

Klassisk ribbetallerken
Svineribbe fra Inherred, medisterkaker, julepølser, rødkål og mandelpotet

Nyrørt tyttebær og ribbesjy

Kr 245,- per person

 

Pinnekjøtt av Røroslam
Klassisk pinnekjøtt, vossakorv, rotmos og mandelpotet fra Kvikne

Pinnekjøttsjy

Kr 395,- per person

 

Lutefisk fra Halvors fisk i Tromsø
Ertestuing, baconsmør og mandelpotet fra Kvikne

Brunost, lefse, sirup og sennepssaus
Kr 395,- per person

 

3 retters julemeny

Lettgrillet Gravlaks

«Dillstuede poteter»  syltet agurk, eple

puffet bygg, dill og sennepssaus

 

Andebryst

Rødkål og fiken, Krem og syltet kålrot,

mandelpoteter og Andesaus med ristet sort pepper

 

Hvit sjokoladecreme

Mandarin, Tørket yoghurt og mandelkrokan

Kr 575,- per person

Minimum 10 personer

 

Julelunsj

Ribbe fra Innherred «5 spice» med rødkålsalat

Hjemmelaget grove pølser med fennikelfrø og sort pepper med surkål

Lammerull med syltet rognebær, snøfrisk og løpstikke

Varmrøkt ørret «Kontrast» med pepperot, dill og sylta agurk

Nybakt brød

Eggerøre

Potetsalat

Majones og aioli

Kr 295,- per person

Minimum 10 personer