Julebord

Kontrast catering sine menyer er kompromissløs satt opp etter sesongens råvarer.

Vi streber etter å finne de beste råvarene som kan være kjøtt, fisk, skalldyr, fugl og grønnsaker.

 

Sett sammen din meny basert på våre forslag.

Vi skreddersyr gjerne menyer som passer deres sammenkomst.

 

Alle priser som er oppgitt er inkludert oppdekking, leie av lokale og servering.

 

 

Juletapas 2015

 

Ribbe fra Innhered «5 spice» med rødkålsalat

Hjemmelaget grove pølser med fennikelfrø og sort pepper med surkål

Medisterkaker med svisker og bacon

Saltkokte mandelpoteter fra Kvikne

Hjemmelaget svinesylte laget på økologisk gris fra Lysklett med julens krydder og rødbeter

Varmrøkt laks «Kontrast» med pepperot, dill og sylta agurk

Økologisk Kalkun fra Voss som rullade med valnøtter, druer og selleri

Langtidsbakt økologisk lammeside fra Fosen med lefse, rognebær og snøfrisk

Gravlakscreme med Rørosflatbrød

Oster fra Hitra Gårdsmat med sesongens marmelade

Nybakt brød

Eggerøre

Potetsalat

Majones og aioli

515,- per person

 

Desserter:

Karamellpudding med krem og solsikkekrokan 65,-

Riskrem med nyrørt bringebær 65,-

Tjukkmjølk fra Røros med multer 75,-

 

3 retter

 

Lettgrillet gravlaks

“Potetsalat” potetchips, agurk og senneprømme

 

 

Ribbe fra Innherred 5 “Spice”

Sylta kålrot, rødkål og kvedmarmelade

Hjemmelaget pølser med fenikkelfrø og sort pepper

Mandelpoteter fra Kvikne og Ribbesjy

 

 

Tjukkmjølk og Multer

Tjukkmjølk fra Røros som pudding og skum

Multebær og sorbet

Havresmuler

 

595,- per person