Gryter og langkok

Gryter og langkok

 

Hjemmelaget lapskaus på vin fra Lerflaten gård

Norske rotgrønnsaker og mandelpotet fra kvikne

135,- per person

 

Viltgryte laget på hjort fra Hitra

Rotgrønnsaker, sopp, mandelpotet og nyrørt tyttebær

220,- per person

 

Bacalao laget på førsteklasses klippfisk fra Dybvik

175,- per person

 

Tomatisert gryte med kalveskank fra Røros

Med løk, timian og potet

180,- per person

 

Bouef Bourgignon

Oksekjøtt kokt i rødvin , krat og hvitløk

Serveres med mandelpoteter og norske rotgrønnsaker

175,- per person

 

Biff stroganoff

Klassisk tilberedt servert med ris

180,- per person

 

Fiskegryte

Kremet fiskegryte med lokal fisk, grønnsaker og blåskjell fra Fosen

150,- per person

 

Alle retter leveres med brød og smør