Fingermat / Tapas 2018

 

Kontrast catering sine menyer er kompromissløs satt opp etter sesongens råvarer.

Vi streber etter å finne de beste råvarene som kan være kjøtt, fisk, skalldyr, fugl og grønnsaker.

Våre menyer er kun et forslag, disse er mulig å justere etter eget ønske.
Vi skreddersyr gjerne menyer som passer deres sammenkomst, eller ditt budsjett.

 

Tapas Classic

Manchego og eplemarmelade

Serranoskinke og chorizo

Oliven og friterte mandler

Spansk potet omelett

Sopp med chili og hvitløk

Brød

Aioli

Grillet paprikasaus

Varme retter:

Spicy kyllingvinger

Kjøttboller i pikant tomatsaus

Saltbakt småpotet

Kroner 215,- per person

Minimum 10 personer

 

Tapas 1

Tynnskåret spekemat fra Tind

Lettrøkt Sjøørret fra Roan ”Kontrast” med pepperrot, agurk og dill

Kveite sashimi med rødløk, reddik, aji amarillo og yuzu saus

Steambuns fylt med spicy reker, koriander og vårløk

Cous cous med toppet med lammeköfte og yoghurt

Grillet padron pepper med ruccola, syltet løk og hvitløk

Aioli

Grillet paprika saus

Surdeigsbrød

Varme retter:

Grønn curry med aubergine, squash og lokal kylling

Saltsprengte perlepoteter fra Frosta med persille og hvitløk

Kroner 300,- per person

Minimum 10 personer

 

Tapas 2

Tynnskåret spekemat fra Tind

Oster fra Midt-Norge med eplemarmelade

Lettrøkt Sjøørret fra Roan ”Kontrast” med pepperrot, agurk og dill

Kveite sashimi med rødløk, reddik, aji amarillo og yuzu saus

Hjertesalat toppet med røkt kolje, løpstikke og vårløk

Steambuns fylt med spicy reker, koriander og vårløk

Cous cous med toppet med lammeköfte og yoghurt

Grillet padron pepper med ruccola, syltet løk og hvitløk

Aioli

Grillet paprika saus

Surdeigsbrød

Varme retter:

Grønn curry med aubergine, squash og lokal kylling

Frilandsgris fra Lerflaten gård ”black pepper” med ananas

Saltsprengte perlepoteter fra Frosta med persille og hvitløk

Kroner 390,- per person

Minimum 10 personer

 

Tilvalg dessert til tapas:

Tjukkmjølkpudding med ny rørte bringebær kr 55,- per person

Yoghurtcreme, bringebær, smørkaramell og gresskarfrø kr 60,- per person

Bakt sjokoladekrem med solbær kr 65,- per person

Minimum antall 10 personer

 

Tilvalgmeny:

Grønnsalat 25,-

Råmarinert Frøya laks med soya og lime 35 gram 35,-

Blåskjell dampet med hvitvin og aromater 100 gram 30,-

Serranoskinke 30 gram 70,-

Fenikkelsalami fra Tind 30 gram 40,-

Chorizo 30 gram 40,-

Stekt chorizo med eple og purreløk 50 gram 50,-

Pepperbakt okse med remulade 60 gram 90,-

Rå kamskjell fra Frøya med eple, soya og lime 1 stykk 90,-

Krydderbakt hjort med selleri og tyttebær 50 gram 90,-

Gresk salat 40.-

Langtidsbakt kalvebryst med pepperrot og dill 50 gram 80,-

Agurk og yoghurt dressing 35,-

 

Desserter:

Tjukkmjølkpudding med nyrørt bringebær 55,-

Yoghurtcreme, bringebær, smørkaramell og gresskarfrø kr 60,-

Bakt sjokoladekrem med solbær 65,-

Minimum 10 personer

 

En smak av Norge deluxe:

Kongekrabbe fra Varanger marinert med ramsløk og sitron

Lettbakt sei med neper og syltet løk

Rå marinerte kamskjell fra Frøya med norske epler, brønnkarse og soppsoya

Lettrøkt laks «Kontrast» med agurk, pepperrot, rømme og dill

Tartar på norsk fjordørret servert med ørretrogn, sprøtt brød og sennepskrem

Krydderbakt hjort med norsk skogsopp

Røkt lammetartar med eggecreme, tang og sprø jordskokk

Fjordreker med rognkjeksrogn, sprøe grønnsaker og krydret majones

Nybakt brød

Hjemmelaget ramsløkmajones

Varmt:

Mandelpotet med rosmarin

Elg «Finnbiff» med rosenkål, sopp og kremet saus med brunost

Hel bakt kveite med brunet smør og sitron

Blåskjell fra fosen dampet med lokalt øl

745,- per person

Minimum 10 personer