Fingermat / Tapas

 

Kontrast catering sine menyer er kompromissløs satt opp etter sesongens råvarer.
Vi streber etter å finne de beste råvarene som kan være kjøtt, fisk, skalldyr, fugl og grønnsaker.

Våre menyer er kun et forslag, disse er mulig å justere etter eget ønske.
Vi skreddersyr gjerne menyer som passer deres sammenkomst.

 

Tapas 1

 

Tynnskåret spekemat fra Tind

Lettbakt Sjøørret fra Roan ”Kontrast” med pepperrot, agurk og dill

Laks ceviche med rødløk, jalapenos og koriandermajones

Salat på røkt kveite fra Rørvik fisk med sprøtt surdeigsbrød og fennikel

Oster fra Midt-Norge med eplemarmelade

Cous cous med bakte rotgrønnsaker og persille

Tomat salat med geitost og basilikum

Aioli

Grillet paprika saus

Nybakt brød

Varmmat:

Hjemmelage grønn curry pølser med kimchi

Saltsprengte perlepoteter fra Frosta

 

Kr 350,- per person

 

Tapas 2

 

Tynnskåret spekemat fra Tind

Lettbakt Sjøørret fra Roan ”Kontrast” med pepperrot, agurk og dill

Laks ceviche med rødløk, jalapenos og koriandermajones

Hjertesalat fylt med krabbe fra Hitra og estragon

Salat på røkt kveite fra Rørvik fisk med sprøtt surdeigsbrød og fennikel

Oster fra Midt-Norge med eplemarmelade

Cous cous med bakte rotgrønnsaker og persille

Tomat salat med geitost og basilikum

Aioli

Grillet paprika saus

Nybakt brød

Varmmat:

Grønn curry pølser laget med kimchi

Frilandsgris fra Lerflaten gård ”black Pepper” med ananas

Saltsprengte perlepoteter fra Frosta

 

Kr 390,- per person

 

 

Tapas 3

 

Okonomiaki (japansk pannekake) fylt med revet and, wasabi majones, vårløk og agurk

Steambuns med pepperglaserte kongereker, kimchi, grønn chili majones og koriander

Potetvaffel toppet med røkt fjordørret, ørretrogn, dill, pepperrot og Røros rømme

Ceviche på dagens fisk, sprø sort quinoa og leche de tigre

Naan brød med lammekøfte, yoghurt og mynte

Puffet svor og guacamole

Hval tataki med soya perler og grønn chili

 

Varmmat:

Kyllingvinger i asiatisk 5 spice glace

Miso og honning glasert svinenakke fra Inherred med syrlig rødkål

 

 

Kroner 450,- per person

 

Minimum 10 personer

 

Dessert:

Tjukkmjølkpudding med nyrørt bringebær 55,-
Tilslørte bondepiker med sesongens smak 55,-
Bakt sjokoladekrem med solbær 65,-

Minimum antall 10 personer

Vi skreddersyr gjerne en tapasmeny etter ditt budsjett.

 

Tilvalgmeny:

 

Grønnsalat 25,-

Kongereker glasert med svartpepper og ananas 3 stk 45,-

Råmarinert Frøya laks med soya og lime 35 gram 35,-

Blåskjell dampet med hvitvin og aromater 100 gram 30,-

St.kristina skinke 30 gram 50,-

Fenikkelsalami fra Tind 30 gram 40,-

Chorizo 30 gram 40,-

Stekt chorizo med eple og purreløk 50 gram 50,-

Orkladal tilister, grotteost fra Hitra og Kraftkar fra Tingvold 90 gram  90,-

Pepperbakt okse med Brent løk, estragon og cornichons 60 gram 90,-

Rå kamskjell fra Frøya med hylleblomst og rapsolje 1 stykk 90,-

Syltet kveite med fennikel og reddik 50 gram 80,-

Krydderbakt hjort med selleri og tyttebær 50 gram 90,-

½ spicy egg med grønn chili og sennep 15,-

Gresk salat 40.-

Grillet lam med røkt aubergine 60 gram 90,-

Langtidsbakt kalvebryst med pepperrot og dill 50 gram 80,-

Agurk og yoghurt dressing 35,-

Tjukkmjølkpudding med nyrørt bringebær 55,-

Tilslørte bondepiker med sesongens smak 60,-

Bakt sjokoladekrem med solbær 65,-

 

En smak av Norge deluxe:

Hel bakt kveite med brunet smør og sitron
Blåskjell fra fosen dampet med øl fra klostergården
Kongekrabbe fra Varanger gratinert med ramsløkolje
Små seikaker med syltet norsk rotfrukter
Rå marinerte kamskjell fra Frøya med norske epler, brønnkarse og soppsoya
Lettrøkt laks «Kontrast» med agurk, pepperrot, rømme og dill
Tartar på norsk fjordørret servert med ørretrogn, sprøtt brød og sennepskrem
Krydderbakt hjort med norsk skogsopp
Elg «Finnbiff» med rosenkål, sopp og kremet saus med brunost
Rull på lammeribbe fra Røros med lokalt flatbrød og rognebær
Mandelpotet med rosmarin
Økologiske egg med krydret rekesalat
Potetsalat på gulløye med sennep
Nybakt brød
Hjemmelaget majones

745,- per person